2017-01-03 08:43:18• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Figyeljen a kínálkozó lehetőségekre

Napi horoszkóp január 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Halak jegyében áll, a kreatív feladatoknak kedvez ez a nap. Egy kellemetlen incidensre számíthat. Mégsem okolhat másokat, be kell ismernie, hogy a hibában önnek is része van. Sokat tehet éppen ezért azért, hogy valamiképp kiküszöbölje a csorbát.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Valaki ma munkaajánlatot tehet önnek. Ne sokat morfondírozzon, fogadja el, különösen, ha anyagilag is megérné a dolog. De ne kezdjen olyasmibe, ami bármilyen szempontból is bizonytalan - csak a konkrétumoknak higgyen, ne a híreszteléseknek!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Olyan kár is érheti a hivatásával kapcsolatban, vagy a munkahelyén, amire egyáltalán nem készülhetett fel. Talán az egyik munkaeszköz elromlik, és a hibát megtalálni egyedül szinte lehetetlen. Kérjen egy szakembertől segítsége, ne vesztegesse az idejét!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Úgy tűnik, a főnöke ma bekeményít, a szokásos reggeli értekezleten, vagy eligazításon alaposan kiosztja a munkatársait. Akár még önt, személyesen is érheti kritika. Ne vegye a szívére, de fontolja meg, talán van némi igazsága.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sajnos ma tönkre mehet valami, ami önt eléggé elkeserítheti. Ám rázza meg magát, a dolog pótolható, és nem érte olyan nagy veszteség. Lehetséges, hogy ma valaki megdobogtatja a szívét - az is lehet, hogy ez az illető az egyik munkatársa lesz. Csak legyen óvatos!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A kapcsolatait ma az üzleti ügyek intézésének felgyorsítására jól tudja hasznosítani. Összeköttetéseit mások irigylik, de mindenkinek ad az élet ilyen lehetőségeket, csak nem mindenki tud élni vele.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Egy üzleti ügy, vagy egy szerződés bizonyos pontja meglehetősen bonyolultnak fog látszani. Sokkal nagyobb figyelmet igényel, mint amennyit ön erre eredetileg szánt volna. Készítsen részletesebb elemzést, így sikerül majd frappáns megoldásokat találnia.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap talán eseménytelenül telik el, de lehet, hogy ön ma éppen ezt élvezi a legjobban. Eléggé felgyűltek az elvégzendő feladatai, most végre komótosan nekiláthat, hogy végezzen valamennyivel.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Gondolja át újra az utazással kapcsolatos terveit, ha vannak ilyenek. Változnak a körülmények, olyan problémák jönnek közbe, ami esetleg lehetetlenné teszi, hogy ön tovább lépjen. Este kapcsolódjon ki egy kicsit, nézzen meg egy jó filmet.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nehezen kel fel ma reggel, és ez az egész napjára rányomja a bélyegét. Nem kellene talán munkába mennie, mert lehet, hogy bujkál is önben valami betegség. Mérje meg a lázát, és maradjon ágyban, ha van rá oka!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy régóta dédelgetett terve már nem látszik annyira megvalósíthatónak, pedig reménykedett benne. Szerencsére jól veszi a váratlan nehézségeket, és gyorsan tud alkalmazkodni az új körülményekhez.

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai fejlemények gyors lépések megtételére készteti önt, és a döntéseket sem halogathatja tovább. Az üzleti élet váratlan esélyeket kínál. Legyen résen, és figyeljen a kínálkozó lehetőségekre.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: